Onze diensten

Brand Your Business Now biedt u een breed dienstenpakket op het gebied van strategie, communicatie en marketing. Onze professionals werken dagelijks samen om betekenis, zichtbaarheid en vindbaarheid te creëren voor organisaties en hun medewerkers, met als doel: betere klanten en meer omzet. Daar helpen wij graag bij! Hieronder treft u een beknopt overzicht van onze diensten per thema:

DNA
- Organisatie identiteitsbepaling
- Missie, visie en kernwaarden formulering

Merk ontwikkeling
- Merkpositionering
- Brand development
- Ontwikkelen visuele identiteit
- Campagneontwikkeling en -management
- Ontwikkelen merk identiteit
- Brand management

Strategie en verandering
- Strategieontwikkeling
- Training & intervisie
- Team coaching
- Online cursus

Communicatie
- Internal branding
- Concepten en campagneontwikkeling
- Ontwerp en realisatie visuele identiteit, merk identiteit
- Ontwikkeling en realisatie interne en externe communicatiemiddelen
- Bedrijfsevents

Online marketing
- Webdesign (webshop) ontwerp en realisatie
- Online marketing strategie
- Digitale strategie
- Campagneontwikkeling en -management
- Google ads campagne
- SEO/SEA
- LinkbuildingDr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur

Het boek over de vinkenbanen van Bloemendaal is zeker niet het eerste boek dat ik geschreven heb. NPD Communications is dan ook een van de vele vormgevers waarmee ik heb samengewerkt. Het is wel de eerste en enige met wie die samenwerking optimaal is geweest! Er kan zoveel mis gaan: 75% van de illustraties in de eerste helft van het boek, afbeeldingen te ver verwijderd van de betreffende tekst, figuren met te kleine, nagenoeg onleesbare letters erin. In dit boek is alles perfect gerealiseerd, in mooie kleuren, het goede formaat.

Tel daar bij op: alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en wel op de gestelde tijd! Als dat niet gebeurt, sneuvelen er stukken tekst inclusief hun illustraties. Dan is het boek niet 100% wat je er als schrijver mee bedoelde. In dit geval dus wel!

Wat ook te prijzen valt, is het begrip voor de materie. Over vinkenbanen is zo weinig gepubliceerd dat bijna niemand weet wat dat zijn. Nicole Post en Maarten Jansen hebben zich de stof zo eigen gemaakt dat zij ook de productondersteuning konden verzorgen: de instructies aan de drukker en de boekhandels, de marketing in het algemeen. NPD Communications bieden dus veel meer dan allleen maar vormgeving. Jammer dat ik (nog) geen plannen heb voor een nieuw boek samen met hen!

Dr. Gert Baeyens, ornitholoog, auteur
Het artikel is toegevoegd.