Online programma Brand Your Business

 

Stel jezelf de volgende vragen:

Is jouw bedrijf onvoldoende zichtbaar in de markt? Loop je daardoor omzet mis?

Is jouw visie nog wel je kompas?

Is de identiteit van je organisatie lastig te verwoorden en visueel te maken?

Blijft je communicatie-, of beleidsplan steeds in een bureaula liggen?

Lukt het niet je interne- en externe communicatie op elkaar af te stemmen?

Weet je niet goed hoe je van social media een handig marketinginstrument maakt?


Ben jij toe aan:

Betere klanten en meer winst?
Een heldere richting en structuur voor je communicatie?
Een duidelijke organisatie-identiteit met de juiste uitstraling?


Dan is ons online programma een absolute aanrader. In 5 lessen (elke week een les) helpen wij je de pijnpunten van je communicatie en marketing bloot te leggen. We leren je hoe je die kunt oplossen. Je leert hoe je jouw unieke merk in de markt zet, zodat klanten naar jou toekomen. Je leert je organisatie van binnenuit en buitenaf kennen. Dat is namelijk dé voorwaarde om jezelf te presenteren in de markt die jij voor ogen hebt. Ken jezelf en je doelgroep. Draag vervolgens je boodschap uit bij klanten op een manier die bindt. Leer een koers uit te zetten en focus te houden. Zodat jij je volledig kunt richten op jouw expertise.

Stel je voor hoe het zal zijn als je de organisatie-identiteit glashelder hebt. Dat je meer klanten aan je dienst of product verbindt en dus meer omzet haalt. Dat je de juiste strategische keuzes kunt maken, zodat je meer structuur en richting in de organisatie hebt. Je leert interne en externe communicatie effectief uit te zetten. Dat is absoluut mogelijk en jij kunt het leren in dit online programma.

 

Wat is de identiteit van je organisatie? Waar sta je voor en waar ga je voor? Vragen die iedere serieuze ondernemer zichzelf zou moeten afvragen. De antwoorden op deze vragen vind je niet door even op een vrije middag hierover na te denken. Een serieuze ondernemer gunt zichzelf de tijd om aan de slag te gaan met het uitwerken van de antwoorden op deze vragen. Je wordt hier niet alleen zelf veel wijzer van, maar het helpt ook om te bepalen hoe andere stakeholders jou zien en hoe jij graag gezien wilt worden. Uiteindelijk zal zich dit vertalen in nog meer plezier in het nastreven van je doelen en het behalen van de gewenste resultaten.

Met de cursus ‘Brand Your Business’ heeft NPD Communications een unieke digitale cursus ontwikkeld waarmee je jezelf antwoorden kunt verschaffen op de vragen wat de identiteit van jouw organisatie is en waar je voor staat. Daarnaast biedt de cursus ook inzicht in bijvoorbeeld denkprocessen van klanten en zeer relevante hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing en merkontwikkeling die voor iedere ondernemer een absolute must zijn om te kennen.

De inhoud van de cursus is relevant voor ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, maar ook voor de meer door de wol geverfde ondernemer is het raadzaam om deze cursus te volgen. Het lesmateriaal is overzichtelijk, duidelijk en voorzien van een handig werkboek, maar ook van ondersteunde filmpjes met concrete voorbeelden. De cursus biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw eigen bedrijfsidentiteit volledig af te pellen en op te bouwen maar ook om in 10 hoogwaardige lessen volledig op de hoogte te geraken van alle recente ontwikkelingen op het gebied van online klantgedrag, de kracht van social selling en internetmarkering.

Joop Jansen, Advocaat Dexlegal

 

HOE MAAK JE VAN JE ORGANISATIE EEN STERK MERK?

Communicatie gaat veel verder dan een mooi logo, een vindbare website en een Facebookpagina. Zonder structuur en onderlinge afstemming in je communicatiemiddelen, bereik je weinig. Je bedrijfsidentiteit moet verweven zijn in je hele organisatiestructuur. Dus ook in alle facetten van je communicatie. Je verhaal vertelt overal hetzelfde en al je uitingen moeten eenduidig en helder zijn. Om die cirkel rond te krijgen, leer je de juiste strategische keuzes te maken. Met Brand Your Business gaan we eerst terug naar jouw kern, waar het allemaal begint. Dat doen we door de essentie van je kernwaarden, visie, ambitie en strategie opnieuw te formuleren.

Het doel van onze cursus is dat je leert om van jouw organisatie een sterk merk te maken. Hoe?
Brand Your Business bestaat uit 5 lessen, die je kunt onderverdelen in 5 hoofdthema’s. Onderling zijn deze thema’s met elkaar verweven; ze passen als een bouwwerk in elkaar. Met onze 5 lessen, krijg je de beschikking over de bouwstenen die jij nodig hebt om van je organisatie een merk te maken dat staat als een huis.

Lees meer over de 5 hoofdthema's

 

 Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van communicatie, kunnen wij je helpen om glashelder te krijgen wie je bent, waarom je doet wat je doet, waar je voor staat en hoe je dat aan de buitenwereld gaat communiceren. Wij hebben uitgebreide kennis en kunde op het gebied van creatieve processen, het positioneren van organisaties bij de doelgroep die zij voor ogen hebben, het zichtbaar maken van organisaties door de juiste strategie te kiezen en het stroomlijnen van interne- en externe communicatie.

Met ons online programma kun je samen met je medewerkers aan de slag. Dankzij onze uitgebreide ervaring en inzet voor diverse organisaties, kunnen wij je helpen om de knelpunten binnen je organisatie te herkennen. Als je de vinger op de zere plek kunt leggen, kun je ook in oplossingen gaan denken. Wij helpen je daarbij door structuur en overzicht te brengen in je marketingbeleid en gerichte keuzes te maken voor je toekomstige communicatie. Door gebruik te maken van onze expertise, kun je vervolgens leren hoe jij herkenbaar en zichtbaar wordt voor je doelgroep in de markt. Met inzet van de juiste middelen als social media, content marketing, een goede website en wervende teksten.

De ontwikkelingen van online- en social media gaan razendsnel. Ze vergen een expertise die organisaties vaak niet in huis hebben. Dat maakt het lastig om in contact te komen en te blijven met de juiste klanten. Consumenten hebben de beschikking over een groeiend aantal media en meer informatie dan ooit. Marketingspecialisten doen veel onderzoek naar gebruikersprofielen van diverse media. Deze gegevens tonen onder andere welk medium aantrekkelijk is voor welk type organisatie. Met deze kennis kun je gerichte strategische keuzes maken en je marketingbudget optimaal aanwenden voor de marketingactiviteiten die ook daadwerkelijk effect hebben. Lees meer over NPD Communications

Het artikel is toegevoegd.