Coaching/training


Ben jij ondernemer, groot of klein, of werk je bij een organisatie en wil je begeleiding om gezamenlijk aan de slag te gaan om van de organisatie een brand (merk) te maken.?

Met ons programma gaan we aan de slag en werken we aan een glasheldere bedrijfsidentiteit en daarmee kun je de juiste strategische keuzes maken en richting geven aan communicatie. Wij geven teambuilding workshops en masterclasses over alle facetten van communicatie, marketing en branding.

Het doel is het realiseren van betekenis, identiteit, zichtbaarheid in de markt, wat leidt tot betere klanten en meer omzet.

Geef je brand (merk) een centrale rol in je gehele strategie en zorg dat je op die brand strategie ook écht grip hebt. Wij geven op maat gemaakte teamcoaching die aansluiten bij jullie specifieke wensen, dat kan zijn een workshop van bijv. 2 uur of van 5 uur, waarbij we ook gezamenlijk aan de slag gaan met opdrachten. >> Lees meer over Brand Your Business incompany.

 

Wat leeft er op de werkvloer?

Het succes van elke organisatie staat of valt met het enthousiasme van haar medewerkers. Enthousiaste medewerkers lopen harder voor hun klanten en zijn goede ambassadeurs voor het merk. Als medewerkers niet in hun merk geloven, dan zullen klanten dit aanvoelen! Het sturen van het gedrag en de houding van medewerkers in lijn met het merk van de organisatie is Internal branding.

Merken zijn bedoeld om een product of bedrijf een herkenbare uitstraling naar de buitenwereld te geven. Maar draai het eens om. Een merk en de waarden die eraan verbonden zijn, kunnen óók worden ingezet om de interne organisatie vorm te geven. Door merkwaarden zowel naar buiten als naar binnen te richten, werk je niet alleen aan een sterk merk, maar ook aan een sterke organisatie.  

Om het merk je echt eigen te kunnen maken, is betrokkenheid van de medewerkers en ruimte voor eigen invulling van groot belang. Medewerkers geven hun eigen betekenis en invulling aan het merk. Zij brengen het tot leven. Door de juiste human resource management zijn zij sterk betrokken bij het verankeren van het merk op de werkvloer.

Wij ondersteunen organisaties bij de voorgestelde en aanbevolen organisatieveranderingen om een sterk merk en gezonde bedrijfscultuur te creëren en behouden. Denk aan leiderschapstrainingen, intervisiegesprekken MT, specifieke vakgerichte trainingen, aanvullende team-coaching, communicatie-ondersteuning en ondersteuning op personele vlak.

 

 

Even voorstellen:

De oprichters van Brand Your Business Now, Maarten Jansen en Nicole Post, hebben met NPD Communications gezamenlijk ruim twintig jaar succesvolle ervaring op het gebied van marketingcommunicatie. Hun opdrachtgevers bestaan uit zowel beursgenoteerde multinationals als organisaties binnen MKB, profit en non-profit.

“De laatste jaren besloten we onze jarenlange ervaring te delen. We bundelden onze kennis in een unieke formule: Brand Your Business Now. Zo kan iedereen deze kennis toepassen. Wij geloven dat elke organisatie een eigen visie, karakteristiek en ambitie heeft. Het is juist die eigenheid, die mensen uiteindelijk verbindt.”Arjan Erkel, spreker & schrijver. Voormalig directeur van Malaria No More

Mijn ervaringen met Maarten en Nicole van NPD communications zijn uitermate positief. Tijdens mijn tijd als directeur van Malaria No More hebben we de campagne ‘Race tegen de Klok’ omarmt om voorlichting over malaria en aandacht voor de urgentie van malariabestrijding te vergroten. Compleet met lesmateriaal en aanwezigheid tijdens race evenementen op het circuit van Zandvoort.

Maarten en Nicole zijn prettig in de omgang. Ze leveren kwaliteit en luisteren goed naar onze wensen die ze kunnen omzetten in heel goed communicatiemateriaal en een mooie vormgeving van de stand. Ik kan iedereen aanraden om met NPD in zee te gaan.

Arjan Erkel, spreker & schrijver. Voormalig directeur van Malaria No More
Het artikel is toegevoegd.