webshop

5 weken online cursus Brand Your Business Now

Prijs excl. BTW.

Wat ga je ontdekken?

  • Organisatie-identiteit. Hoe ziet je bedrijfsidentiteit, de ziel van jouw onderneming, eruit?
  • Positionering. Hoe verover je jouw unieke plek binnen de markt?
  • Strategie. Wat is je ideale klant? En wat kun je doen om die naar jou toe te laten komen?
  • Communicatie Wat hoort er nou eigenlijk bij een juiste bedrijfscommunicatie?
  • Marketing. Hoe kun je klanten binden en verleiden tot het aankopen van jouw product?

 

Elke week krijg je een opdracht, met praktische voorbeelden, informatie en een avontuurlijke verhaallijn. Alle doorgehakte knopen bundel je in een ROAD-map: jouw persoonlijke route naar een sterk merk!

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 295,00

Teksten

Vanaf 495,00 euro. Mail ons voor de mogelijkheden.

Schrijven van basis teksten voor je website.

Op de website, LinkedIn-pagina, e-mails, advertenties, brochures en magazines. Overal zijn teksten nodig. Al die communicatie moet in één lijn zijn met elkaar. Een unieke toine of voice, heldere inhoud en ijzersterke structuur onderscheidt jouw merk. Foutloze teksten zijn de basis van een professionele uitstraling. Dat wil jij toch ook? Schakel onze tekstenschrijvers in. Zij hebben veel ervaring in brandingsteksten en storytelling. Zo kun jij zorgeloos vertrouwen dat alles perfect wordt omschreven.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Mail ons hier.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Nieuwe website

Vanaf 995,00 euro. Mail ons voor de mogelijkheden.

Een website is hét uithangbord van jouw organisatie. Het is vaak de eerste indruk voor een nieuwe klant. Je wilt toch dat die perfect afgesteld is op jouw branding? Een professionele, mooie website is het begin. Wij ontwerpen en maken websites met altijd een makkelijk te gebruiken CMS. Zonder verplichte updates en andere vervelende hindernissen.

Mail ons voor de mogelijkheden naar een topwebsite.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Social media-strategie

Vanaf 695,00 euro. Voor minstens 3 maanden.

Hoe adverteer ik goed op social media? Hoe steek ik boven de berg aan content uit op social media? Hoe krijg ik meer interactiviteit op social media? Als dit vragen zijn waarmee je worstelt, kunnen wij die zorgen wegnemen. Met 15 jaar aan communicatie-ervaring snappen wij precies hoe je social media optimaal gebruikt. Van Pinterest tot Instagram. Van LinkedIn tot Facebook. Geef het uit handen. 

Mail ons voor de mogelijkheden. Klik hier.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Telefonisch of Skype-consult

Van ca. 1,5 uur

Heb jij tijdens de vijfweekse cursus behoefte aan adviezen. Hulp nodig bij het formuleren van opdrachten-, marketing- en/of communicatie-uitingen?
Of heb je behoefte aan een overleg met wat je nu geformuleerd hebt? Wij helpen graag!

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 100,00

Video

Vanaf 495,00 euro. Neem contact op voor meer info.

Video is hip! Dat vindt niet alleen jouw doelgroep, maar ook de CEO's van hun social media-kanalen. Daardoor verschijnen video's hoger in de algoritmes. Jouw doelgroep houdt meer aandacht bij een video. Video's roepen meer interactiviteit op, wat weer goed is voor de binding met jouw doelgroep. Laat verhalend zien waar jij voor staat. Jouw branding in een mooie video. 

Laat ons, via ons communicatiebureau NPD Communications, weten wat je voor ogen hebt: klik hier.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Workshops

Neem contact op voor meer info.
Brand Your Business-workshops

Wij geven ook Company branding-workshops! Wil je persoonlijke tips en lessen van branding-professionals? Organiseer je een beurs, interne coaching-dag of ander evenement? Laat je inspireren in hoe branding jouw bedrijf naar een hoger level tilt. Wat je ook voor ogen hebt, wij passen ons graag aan op jullie wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00


Marcel Appels, hoofd dienstverlening, lid directieteam gemeente Heemstede

Naast restyling van het logo heeft NPD Communications voor de gemeente Heemstede een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met als doel de communicatie van de gemeente een sterkte visuele samenhang en herkenbaarheid te geven. Er is een krachtige ‘visuele identiteit’ ontwikkeld op basis waarvan vrijwel alle communicatiemiddelen zijn aangepast. Niet minder belangrijk: ook de samenwerking met NPD Communications was professioneel en prettig. Kortom, NPD Communications is een uitstekend bureau met leuke, creatieve mensen.

Marcel Appels, hoofd dienstverlening, lid directieteam gemeente Heemstede
Het artikel is toegevoegd.