webshop

5 weken online cursus Brand Your Business Now

Prijs excl. BTW.

Wat ga je ontdekken?

  • Organisatie-identiteit. Hoe ziet je bedrijfsidentiteit, de ziel van jouw onderneming, eruit?
  • Positionering. Hoe verover je jouw unieke plek binnen de markt?
  • Strategie. Wat is je ideale klant? En wat kun je doen om die naar jou toe te laten komen?
  • Communicatie Wat hoort er nou eigenlijk bij een juiste bedrijfscommunicatie?
  • Marketing. Hoe kun je klanten binden en verleiden tot het aankopen van jouw product?

 

Elke week krijg je een opdracht, met praktische voorbeelden, informatie en een avontuurlijke verhaallijn. Alle doorgehakte knopen bundel je in een ROAD-map: jouw persoonlijke route naar een sterk merk!

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 295,00

Teksten

Vanaf 495,00 euro. Mail ons voor de mogelijkheden.

Schrijven van basis teksten voor je website.

Op de website, LinkedIn-pagina, e-mails, advertenties, brochures en magazines. Overal zijn teksten nodig. Al die communicatie moet in één lijn zijn met elkaar. Een unieke toine of voice, heldere inhoud en ijzersterke structuur onderscheidt jouw merk. Foutloze teksten zijn de basis van een professionele uitstraling. Dat wil jij toch ook? Schakel onze tekstenschrijvers in. Zij hebben veel ervaring in brandingsteksten en storytelling. Zo kun jij zorgeloos vertrouwen dat alles perfect wordt omschreven.

Neem contact op voor de mogelijkheden. Mail ons hier.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Nieuwe website

Vanaf 995,00 euro. Mail ons voor de mogelijkheden.

Een website is hét uithangbord van jouw organisatie. Het is vaak de eerste indruk voor een nieuwe klant. Je wilt toch dat die perfect afgesteld is op jouw branding? Een professionele, mooie website is het begin. Wij ontwerpen en maken websites met altijd een makkelijk te gebruiken CMS. Zonder verplichte updates en andere vervelende hindernissen.

Mail ons voor de mogelijkheden naar een topwebsite.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Social media-strategie

Vanaf 695,00 euro. Voor minstens 3 maanden.

Hoe adverteer ik goed op social media? Hoe steek ik boven de berg aan content uit op social media? Hoe krijg ik meer interactiviteit op social media? Als dit vragen zijn waarmee je worstelt, kunnen wij die zorgen wegnemen. Met 15 jaar aan communicatie-ervaring snappen wij precies hoe je social media optimaal gebruikt. Van Pinterest tot Instagram. Van LinkedIn tot Facebook. Geef het uit handen. 

Mail ons voor de mogelijkheden. Klik hier.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Telefonisch of Skype-consult

Van ca. 1,5 uur

Heb jij tijdens de vijfweekse cursus behoefte aan adviezen. Hulp nodig bij het formuleren van opdrachten-, marketing- en/of communicatie-uitingen?
Of heb je behoefte aan een overleg met wat je nu geformuleerd hebt? Wij helpen graag!

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 100,00

Video

Vanaf 495,00 euro. Neem contact op voor meer info.

Video is hip! Dat vindt niet alleen jouw doelgroep, maar ook de CEO's van hun social media-kanalen. Daardoor verschijnen video's hoger in de algoritmes. Jouw doelgroep houdt meer aandacht bij een video. Video's roepen meer interactiviteit op, wat weer goed is voor de binding met jouw doelgroep. Laat verhalend zien waar jij voor staat. Jouw branding in een mooie video. 

Laat ons, via ons communicatiebureau NPD Communications, weten wat je voor ogen hebt: klik hier.

Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00

Workshops

Neem contact op voor meer info.
Brand Your Business-workshops

Wij geven ook Company branding-workshops! Wil je persoonlijke tips en lessen van branding-professionals? Organiseer je een beurs, interne coaching-dag of ander evenement? Laat je inspireren in hoe branding jouw bedrijf naar een hoger level tilt. Wat je ook voor ogen hebt, wij passen ons graag aan op jullie wensen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Bekijk artikel, 1 varianten
€ 0,00


Joop Jansen, Advocaat Dexlegal

Wat is de identiteit van je organisatie? Waar sta je voor en waar ga je voor? Vragen die iedere serieuze ondernemer zichzelf zou moeten afvragen. De antwoorden op deze vragen vind je niet door even op een vrije middag hierover na te denken. Een serieuze ondernemer gunt zichzelf de tijd om aan de slag te gaan met het uitwerken van de antwoorden op deze vragen. Je wordt hier niet alleen zelf veel wijzer van, maar het helpt ook om te bepalen hoe andere stakeholders jou zien en hoe jij graag gezien wilt worden. Uiteindelijk zal zich dit vertalen in nog meer plezier in het nastreven van je doelen en het behalen van de gewenste resultaten.

Met de cursus ‘Brand Your Business’ heeft NPD Communications een unieke digitale cursus ontwikkeld waarmee je jezelf antwoorden kunt verschaffen op de vragen wat de identiteit van jouw organisatie is en waar je voor staat. Daarnaast biedt de cursus ook inzicht in bijvoorbeeld denkprocessen van klanten en zeer relevante hedendaagse ontwikkelingen op het gebied van internetmarketing en merkontwikkeling die voor iedere ondernemer een absolute must zijn om te kennen.

De inhoud van de cursus is relevant voor ondernemers die op het punt staan om te gaan ondernemen, maar ook voor de meer door de wol geverfde ondernemer is het raadzaam om deze cursus te volgen. Het lesmateriaal is overzichtelijk, duidelijk en voorzien van een handig werkboek, maar ook van ondersteunde filmpjes met concrete voorbeelden. De cursus biedt niet alleen de mogelijkheid om jouw eigen bedrijfsidentiteit volledig af te pellen en op te bouwen maar ook om in 10 hoogwaardige lessen volledig op de hoogte te geraken van alle recente ontwikkelingen op het gebied van online klantgedrag, de kracht van social selling en internetmarkering.

Joop Jansen, Advocaat Dexlegal
Het artikel is toegevoegd.