Selecteer een variant

Social media-strategie

Vanaf 695,00 euro. Voor minstens 3 maanden.
0,00

Hoe adverteer ik goed op social media? Hoe steek ik boven de berg aan content uit op social media? Hoe krijg ik meer interactiviteit op social media? Als dit vragen zijn waarmee je worstelt, kunnen wij die zorgen wegnemen. Met 15 jaar aan communicatie-ervaring snappen wij precies hoe je social media optimaal gebruikt. Van Pinterest tot Instagram. Van LinkedIn tot Facebook. Geef het uit handen. 

Mail ons voor de mogelijkheden. Klik hier.John Cornelisse, eigenaar Strandpaviljoen Plazand

Sinds enige jaren werken we samen met NPD communicatie. De samenwerking ontstond uit de behoefte om ons strandpaviljoen, wat we sedert 2011 exploiteren, verder te professionaliseren op het gebied van onze identiteit middels de communicatie- en mediakanalen. NPD bleek daarin de juiste partner. Met de slag die we met NPD hebben geslagen voor de toekomst hebben we een van ons strandpaviljoen een plek gemaakt die we promoten met de slogan “Culinair ontspannen aan het Zandvoortse strand”.
In de meest brede zin van het woord heeft NPD laten zien dat zij professioneel, adequaat en een betrouwbare partner zijn die hun ‘vrouwtje’ staat. We hopen nog lang met elkaar te mogen samenwerken!

John Cornelisse, eigenaar Strandpaviljoen Plazand
Het artikel is toegevoegd.