Selecteer een variant

Video

Vanaf 495,00 euro. Neem contact op voor meer info.
0,00

Video is hip! Dat vindt niet alleen jouw doelgroep, maar ook de CEO's van hun social media-kanalen. Daardoor verschijnen video's hoger in de algoritmes. Jouw doelgroep houdt meer aandacht bij een video. Video's roepen meer interactiviteit op, wat weer goed is voor de binding met jouw doelgroep. Laat verhalend zien waar jij voor staat. Jouw branding in een mooie video. 

Laat ons, via ons communicatiebureau NPD Communications, weten wat je voor ogen hebt: klik hier.Marcel Appels, hoofd dienstverlening, lid directieteam gemeente Heemstede

Naast restyling van het logo heeft NPD Communications voor de gemeente Heemstede een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Met als doel de communicatie van de gemeente een sterkte visuele samenhang en herkenbaarheid te geven. Er is een krachtige ‘visuele identiteit’ ontwikkeld op basis waarvan vrijwel alle communicatiemiddelen zijn aangepast. Niet minder belangrijk: ook de samenwerking met NPD Communications was professioneel en prettig. Kortom, NPD Communications is een uitstekend bureau met leuke, creatieve mensen.

Marcel Appels, hoofd dienstverlening, lid directieteam gemeente Heemstede
Het artikel is toegevoegd.