Selecteer een variant

Video

Vanaf 495,00 euro. Neem contact op voor meer info.
0,00

Video is hip! Dat vindt niet alleen jouw doelgroep, maar ook de CEO's van hun social media-kanalen. Daardoor verschijnen video's hoger in de algoritmes. Jouw doelgroep houdt meer aandacht bij een video. Video's roepen meer interactiviteit op, wat weer goed is voor de binding met jouw doelgroep. Laat verhalend zien waar jij voor staat. Jouw branding in een mooie video. 

Laat ons, via ons communicatiebureau NPD Communications, weten wat je voor ogen hebt: klik hier.Anne-Marie van den Bosch, Sales Manager, Kerger & Co.B.V.

Denk je in: je bedrijf bestaat 100 jaar en je kijkt na je SWOT analyse om je heen waar je eigenlijk staat……. dan kun je je realiseren dat ondanks je goede reputatie het hoog tijd is voor vernieuwing. Met ''Brand your business'' brengen Nicole en Maarten een roadmap in kaart die je stapsgewijs begeleid in benoemen en bouwen van je bedrijfs-DNA: wie zijn we en waar staan we voor? Waar doen we het voor en wat is jouw rol daarin? ''Zichtbaar zijn en blijven voor onze klanten'' onze tweede eeuw in, uitdragen wat we al 100 jaar goed doen maar ook waar wij ontwikkelen zodat onze marktpositie sterk blijft. Samen met een schitterende restyling van ons logo en advies/tips in een nieuwe bedrijfsuitstraling zijn we fris een nieuwe proactieve fase ingestapt. Ook voor bedrijven die al langer bestaan en zoekende zijn in ''loslaten en het nieuwe omarmen'' is NPD Communications een geduldige maar doelgerichte partner die bewaakt dat het ontwikkelde Brand professioneel uitgerold wordt.

Anne-Marie van den Bosch, Sales Manager, Kerger & Co.B.V.
Het artikel is toegevoegd.